...

gokväll! Idag har man då shoppat lite till seglingen imån, blev en svart kofta mm :) skolan va ganska bra, tittade på musikalen och såg när Jenny sjöng, ville att hon skulle sjuna solo för hon sjunger faktiskt jätte bra :) men hon är feg tror jag ;D hehe. sen åkte jag då till stan med mamma:) Skit trött nu så skiter i att göra läxor även om det vorde bra, hehe :P ska nog upp och läsa lite!

Imorgon har vi halv dag så slutar typ kvat i 12, sen ska jag hem och packa till seglingen och så kommer sonja och hämtar mig runt 6 tror jag så åker jag hon och mia och tittar på musikalen en sista gång och sen bär det nog av till öckerö där seglingsbåten är tror jag;D pusspuss<3

Tråkigt

Har tråkigt så här kommer lite bilder från förra seglingen med Jenny och Mia ;D





...

HEJ JENNY..

i måndags fyllde mamma 46 år, har bara inte orkat att uppdatera :P men jag försökte baka mammas goda smör bullas och jag lyckades faktiskt ganska bra :D sen grillade vi kyckligs grill spett och korv och potatis klyftor till det :) sen gav vi mamma lite presenter och fikade med filadelfiatårta som var dekrorerad av mig med jordgubbar och björnbär :)

indag har jag bara gjort lite på no uppgiften, vi ska ha en redovisning om ett ekosystem och jag fick Slättsjö vad det nu är , haha :P sen bakade mamma rabarber paj :) gott!!

imorgon ska jag se Jenny sjunga på musikalen i skolan, ska bli roligt  ;D sen på fredag bär det av till segelbåten med Jenny, mia, sören och sonja;D ska bli såå roligt;D  Tack jenny<3  hehe :P

pussheej


halloo

veckan var bra onsdagen kom maria, kimmo, ozzy och kimmos systers barn rasmus hit och vi åt mat och fikade . tog massa söta bilder på kusinbarnet!;)
Igår åkte jag och jenny till borås efter skolan, var på jakt efter födelsedags presenter men hitta ingen ting, blev bara mcdonalds :P sen skulle vi ta bussen hem 10 över sex men så tappade jag mitt 100 kort i viskan ;D så fick betala ist :P lite korkat e jaag! Sen åkte vi hem till var och en och så kom jenny runt 8 till mig  :) Spelade singstar i 2 timmar, våra hjärnor typ sprängdes och min röst är helt förstörd nu ;D såg på Twilight sen också! ÄLSKAR den filmen, har sett den 6 gånger nu XD haha och sen efter det kollade vi en stund på förtrollad ;P. seen ssoov vii :)

Idag ska jag nog till Jenny med Mia och se på Eurovision song contest! ska bli riktigt roligt :) har inte varit tillsammans på svina länge :) <33

Lite bilder .

  
 
Katjas balklänning till student balen :)


hejhej:)

Idag vaknade jag att jag hade jätte ont i magen åt frukost och mådde ännu sämre så stannade tyvärr hemma:/ hade dock orgientering idah så missade det :/ lite tråkigt.. gick och la mig sen igen då. Vaknade halv 11 gick och läste lite sen gjorde katja mat till mig och sen tittade jag lite på tv :) Gjorde inte så mkt mer :P Imorgon har vi studiedag så är lediig :) härligt.. Vet inte riktigt vad ja ska göra, kanske ska ha gäster på kvällen, vi får se :)

Orkar inte skriva mer så byebye :)

RSS 2.0