holland

Yeah, nu har man något mer att se fram emot i sommar, ska nämligen åka till holland tillsammans med Väsi och hennes mamma och pappa:D kommer blir såå roligt, vi ska bila ner och vara där 1,2 veckor :) kuul

Så här ser min sommar ut hittils

Åka till stockholm med heidi och se på kristen stewart och Taylor Lautner på hovet;)
Sommarjobba
holland!!:D

Läängtar till sommaren, så himla mycket nu de sista veckorna men man får bara kämpa igenom det:)

byebye

Fantasyy

Nu har föräldrarna kommit hem;)
Fick min efterlängtade parfym som jag har velat ha länge:D
Fantasy heter den och är från britney spears, tycker inte om britney spears men hennes parfym luktar gott iaf:)



ikväll blir det tälta med klassen:) kul kommer det nog att bli, pizza och bada;) (fast vädret är ju inte så värst bra)


happy<33333

GAAHHHHHHHHHHHHHHHH twilight skådisarna Kristin Stewart (Bella Swan) och Taylor Lautner (Jacob Black) kommer till sverige den 21 juni:D Hyperventilerar!!!! MÅSTE åker till stockholm för att få en glimt av dem:D GLAAAD, synd bara att inte Robert Pattinson kommer, då hade jag tältat 1 vecka utanför eclipse premiärern!
MÅÅSTE GÅÅÅÅ!!



Mee want - pussel


.....

Hallooo... ensam hemma nu tills på torsdag, gaanska härligt faktiskt;) Varit med heidi typ varje dah. Igår var jag i stan och försökte hitta kläder till skolavslutningen+balen. Jag är verkligen kräsen när det gäller att köpa klännigar:s tittade igenom HELA borås men nejnej inte hittade man någonting. Hittade iallafall ett vit söt linne och ett par korallfärgade shorts, båda från gina.. Kanske har på det på skolavslutningen, maybee.. Trevlig  dag igår med heidi iaf;)
Today så var det skola... Matte jobbar man hårt med nu också så att man kan komma ut med bättre betyg:S Nu är heidi här och vi ska råplugga i 2 timmar innan eurovision song contest börjar;D älskar såna program! Vi smysa till med vitlöksbröd och ben & Jerry, mums!




Nu ska jag fortsätta med pluggandet medans jag lyssnar på Justin bieber(jag vet att jag är en nörd, haha;D) och dricker redbull :)

Imån har jag orientering, me not like...

nationella

Nationella no(biologi) imorn:( wish me luck...


kortegen

Kortegen igår med olsfors gänget;) trevligt var det!
åkte in till stan efter skolan och åt på spice and rice, eller heter det rice and spice?;P sen blev det lite shopping också, köpte strumpbyxor som redan har gått sönder:S surt...
Today kommer släktingar hit, länge sen man samlades ihop :) som jag har saknat ozzy;) <3
hejdåååå

hahaha gammal bild..


RSS 2.0