schteek i solen

kvällen har bestått av fint umgänge vid Almenäs. resten av dagen spenderades med schteeeek i solen! hoppas på att detta underbara väder håller i sig under kulturveckan som ska vara nu, taggaar! kommer bli grymt kul. Imorn hoppas jag på ytterligare mer stekande i solen, sen ska jag plugga tills mina ögon slocknar.. har sjukt mkt som måste göras..:S somnar bara av att tänka på det.
Denna vecka har vi iaf haft lov! och är även lediga imorn, därför jag är ute så här sent på en söndag thehehe. varit i Stockholm med kära vännen sen har jag varit med familjer och vänner, gaanska bra lov trots allt!
Här kommer lite fina bilder som har tagits nu under helgen. dom är även tagna med min mobilkamera :D sjuukt bra thihihi. kanske lägger upp sthlm bilderna sen också.. maybe!

8 april 2011

Varit en hyffsat bra vecka, något som har hänt varje dag. både bra och dåligt.. Det bra kan man inte sluta tänka på, och jag hoppas att de goda tankarna håller i sig nu ett tag! så dom inte ändras som vanligt.. snart kommer kusinen hit och vi ska laga tacos och ha det mysigt! :) sen imorn får man se vad som händer, ser ganska oplanerat uut, men hoppas på en bra kväll iaf!


love you

ooj länge sen nu. men har inte haft något intressant att skriva om, får se om det blir något imorn! men nu väntar sängeen så godnatt!
Extremt snygga! ville bara säga också att jag älskar min Jenny Graversen! och snart drar vi iväg till sthlm för att shoppa och ha EXTREMT roligt, as usual hihi puss <3

RSS 2.0