ytterligare en fail lördag

FAIL kväll som vanligt! var iaf trevligt hos heidi, god mat och så. sen skulle man ju sticka ut men det sket sig och jag stack hem istället, blev en myskväll framför datorn med chips och en ful hund som sällskap, som sedan väckte mig kl 6 på morgonen!!
Vid fyra kommer släkten hit. sen blir det kanske lite plugg om man orkar..
Jag igår, verkligen bästa bilden..

Mina favvo låtar just nu, älskar när man hittar ny bra musik!


Lördag

Igår fyllde syster 22 år, så idag spenderas en del av kvällen i heidis lägenhet för "förfest" innan de drar vidare till X&Y och jag förmodligen drar vidare till någon fest med kompisarna :) nu ska jag fortsätta att fixa mig innan jag åker till heidi :) byebye
Lilla jag..

23 mars 2011

Jag är så dålig på att försöka spara pengar! speciellt nu när jag är på stort shopping humör. hade iställda lektioner så fick sluta vid halv 1, stack ner till H&M, big mistake! kom ut lite fattigare.. blev helt kär i en tröja! inte jätte speciell men hur snygg som helst, sen blev det även en bh, men när man har en snäll mamma så betalar hon den hihi :D
Nu försöker jag få upp min energi genom att dricka redbull, sen blir det plugg hela kvällen (natten) om det så behövs.. buhuu

Ge mig sommar, ge mig värme!!!!!


never say never


varför är frågan..?

Det är tragiskt, hemskt, orättvist, sorgligt, oförståeligt och mycket mycket mer! vill bara krama om min underbara vän och hålla henne tills allt blir bra igen, men det går inte, ord och kramar räcker inte till.. ibland undrar man vad meningen med allt är.. är det meningen att något sånt här ska hända? varför isåfall? och varför just för så fina människor?
Älskar dig vännen <3

10e mars 2011

föräldrarna har åkt iväg och jag sitter nu hos heidi och ska sova här så man slipper sova ensam. Helgen blir fullspäckad med tjejmys och kanske utgång :) sen är man ledig måndag och tisdag, så gööött!!
men nu har jag inget vettigt att skriva för detta var ett tvångsinlägg av ida... :S
hej ida!!

natti natti

I min ursnygga pyjamas och ursnygga toffs går jag nu och lägger maj! natti natti..

5e mars 2011

hejsvejs! har inte orkat blogga nu på ett tag, har varit sjuk i över en vecka och så så har inte haft så mycket att skriva om.. men iaf nu är det löördag! gårdagen spenderades med jenny och mia för att fira jenny som fyllde 16 i torsdags. åt pizza och massa godis och kollade på amarican pie och mysteriet på greveholm, haha! sängen blev det vid halv 3 tiden.
Snart blir det hestra och sen vidare till heidi för 100% tonår. Sen ikväll blir det fira kompisar med en stor lokalfest, kul!!

Bara för att jag inte har andra bilder, så får ni en "snygg" på mig och Jenny..


RSS 2.0