fika med de bästa

Dagen har bestått av en rolig dag i skolan och sen fika med de bästa på orion :)
Sängen känns väldigt lockande nu så funderar på att lägga mig och vila ett tag.. Men oftast brukar det bli så att jag vaknar vid 8-9 tiden.
Imorn ska man med skolan till bt och sen på onsdag fyller jag 17 år heheheh :D Vet inte hur man ska fira, katja kommer iaf inte vara med... :/ men blir nog någon god mat och så :)
pusspuss
från och med nu ska jag börja ta med mig kameran så man kan ta kort då och då, men får duga med en gammal bild ;)

Moulin Rouge

Gårdagen spenderades hos Jenny, åt massa godis och chips igen:S efter denna helgen är det slut!
Kollade på Moulin Rouge, nog den bästa filmen i världshistorien, med titanic då såklart;) Man blir helt kär i låtarna och när dom sjunger.
Idag har jag bestämt mig för att städa mitt otroligt stökiga rum, och även göra färdigt några skolarbeten. Så nu ska jag starta innan jag blir för seg och inte orkar göra något ;) pusspuss

Before the morning

Do you wonder why you have to
Feel the things that hurt you
If there's a God who loves you
Where is He now?


Tack!

Föresten så har jag glömt att tacka min fina syster Heidi för att hon har fixat bloggen så snygg;)
Puss på daaj



I rymden finns inga känslor

De senaste dagarna har man bara ätit massa onyttigt, känner hur min mage börjar svälla! gårdagen spenderades hos heidi tillsammans med katja. kollade på två filmer och åt massa chips mm. Det blev New york, I love you och I rymden finns inga känslor. Hm, New york, I love you var skit konstig! lite love actually stuk men ännu konstigare, så den rekommenderar jag inte, hehe.. men den andra filmen var super söt och rolig! kollade även den idag tillsammans med resten av familjen :D nu ska jag iaf sova och sen blir det att gå upp relativt tidigt imorn ;)

Puss från Hanna!


Crosses

wazaaaap?? här är  det okej. ska snart sätta mig och äta lite food, sen kanske blir det att jag pluggar lite. Vid 7 tiden stickar jag på smågruppsmöte :) mysigt! och idag kommer min syster äntligen hem! har saknat henne, hon får aldrig flytta hemifrån om det så är det sista jag gör! hahaha hejdå..:P

Free..

Denna dag har gått segt.. vaknade vid 11 tiden. Förvånade mig själv med att börja plugga direkt
Humöret är inte på topp heller, önska bara jag kunde sluta någon gång.. sluta att tänka och grubbla så mycket!
Nu ska jag ta ett långt bad med musik och tända ljus, häärligt
Okej, kanske inte såhär härligt..

110121

Sov hos syster inatt, kom hit vid 9. Impulsfärgade håret, hehe blev väldigt bra tycker jag! Sen har heidi fixat med min blogg, inte riktigt färdigt än men snart, fint blir det iaf :) Under dagen har jag varit i skolan, hade matte, teckenspråk och religion. Nuu sitter jag i heidis lägenhet och är hundvakt till tyson.. gick precis ut och gick med honom.. fyyy vad han drar! som vanligt blev jag förbannad på honom och drog honom in igen, thehe. nej men nu ska jag rota i heidis kök efter något gott.. puss



YEAH


sööt

Jag vill verkligen har dessa! suuuuper söta ju, får mig att längta mer till sommaren!!! :(


uptown girls

Precis kollat på filmen uptown girls, mysig och bra film att se på när man är trött.
Jag är heller inte ett dugg avundsjuk på min syster som åker till Paris imorn, nejnej ABSOLUT inte! tihih
Idag kom även en bikini som min syster beställde till mig på h&m, Den skulle vara röd, men irl såg den orange ut.. men den var fin ändå!:) Nu ska jag nog slänga mig ner i badkaret.. seeyoulater!



110117

Tjennaaaaaa,, inte mkt att skriva men Heidi frågar hela tiden när jag ska uppdatera.. Iaf slutade skolan kl 1, stack till heidi och chillade där lite innan mamma plockade upp mig vid halv 4 tiden :) kom hem, satt vid datorn och åt lite, nu sitter jag kvar och jag har inte kommit igång med pluggandet.. trodde man skulle få ny energi av att ha lov, men icke sa nicke! min energi går åt till något annat!;( jag tror också att jag inte orkar plugga för att jag hela tiden längtar till sommaren! asså det är helt sjukt hur mycket jag vill till ett varm land, att det till och med orsakar till att jag inte orkat plugga.. får ta och skärpa mig eller åka med någons resväska utomlands:P heheh nu blev det ganska mkt ändå, så byebye..

längtar..

Ååå första bilden till breaking dawn del 1 har kommit! snacka om att jag längtar!;(

kiss me


Så töntig, men ändå så himla gullig!!
För övrigt så har jag extremt ont i min kropp, en av många anledningarna till att jag HATAR vintern. Att man ska ramla hela tiden;( ramla några gånger igår och även idag. Slutresultatet blev öm i hela kroppen och att jag inte kan ta på en tröja på ett normalt sätt! men nu ska jag sövaa och hoppas på att det är bättre imorn ;) nightnight!


110111

wohoo vad jag är pepp på plugg asså, sitter här och skriver om räkor...:S whyyy asså? men det är sista uppgiften på naturkunskap, thank god för det! efter nästa vecka slipper jag det och börjar med religion A istället, much more fun i hope.. nej men nu ska jag fortsätta och sen kanske det blir en bra film
byebye..;) <3

dreaming..

Sitter och drömmer mig själv till ett varmare land...
Mina två önskningar som jag vill ha mest av allt i hela världen är att resa till Thailand och New york.. Vet att det för tillfället är omöjligt men då jag väl börjar jobba och tjäna egna pengar ska jag sticka här ifrån!!!!!

Taggar peace and love!!!


Tappat lusten

Har nu suttit och läst sen kanske 1 tiden:S 100 sidor läst, 150 kvar;) hhehheheh orkar inte;S plus att jag har andra läxor att ta hand om! känner att det börjar bra, har redan tappat lusten till att plugga! men mitt "nyårslöfte" för iår är att plugga gärnet, och börja direkt! inte sega och lämna allt till sista dagen. hoppashoppashoppas att man kan hålla detta nu;) Måste städa mitt rum också, ser ut som ett bom nedslag! plus att jag fäller så mkt så det ligger hår över allt hahaha äääckligt! Nej men nu ska jag sluta lata mig och sätta igång innan jag sticker till Jenny vid 6 ;)
pusspuss


workout

åt så himla mycket onyttigt igår, chips massa choklad och cola:S så nu har jag kört ungefär en halvtimma på dansmattan. Dansade ett workout pass, så fick man välja hur många kalorier man ville bränna. haha så dålig på sånt men är 200 kalorier mycket? nu har jag iaf dansat bort 200 kalorier, ska fortsätta med dansandet. Fast det är inte så jätte lätt när det är en skål med geisha på bordet och 2 paradis askar.. men NEJ jag ska inte äta, jag har bestämt att bara äta onyttigt 1 gång i veckan. på fredagen eller lördagen! Det ska jag hålla om det så är det sista jag gör!

2011!!!!!

Då var det 2011. Nyår firades i bollebygd med massa personer. Det var riktigt roligt faktiskt, men var tvungen att sticka redan vid 1 tiden, kunde nog varit där hela kvällen haha;) förövrigt har min syster förlovat sig! så himla glad för deras skull, längtar till bröllopet. haha fast tror det kommer dröja ett tag..
Annars så är det 1 vecka kvar på lovet, får se till att göra något för annars kommer jag nog dö. men jag har iaf massa läxor jag måste ta tag i, jippii!

RSS 2.0