sommarsommarsommar

Igår sov jenny över hos mig, hade roligt som vanligt, spelade lite fotboll först och sen gjorde jag amerikanska pannkakor till oss, mums! sen tittade vi på film och så :) vaknade runt 11 och tittade lite på tv och sen gick hon hem och jag gick direkt ner till trädgården och solade! såå skönt med varm väder, hoppas att det stannar kvar länge nu.  Sen vid 3 åkte jag och mamma till stan, hittade en fin sommar klänning och ett blommigt linne från gina tricot, sen fikade vi lite och så :)

Kom hem efter stan och tittade på ett avsnitt av one tree hill, sen tittade jag och mamma alsång på skansen :)  ska nog gå upp och se lite mer på one tree hill! godbye


....

Orkar inte skriva mycket men idag har jag iallafall varit i gbg med Katja, sara, simon och amer. Åkte runt 12 dit och först gick vi till universeum och var där ungefär 3 timmar, vann ett vatten quis och blev nästan atakerad av en fågel!  Eller det var typ jag som sprang på den men hehe :P det va iallafall riktigt kuligt :) sen runt 4 gick vi ner till stan som var skit långt borta för vi skulle gå till en jätte god resraurang men nar vi kom ditt så visa det sig att dom hade stängt så vi blev ganska sura där :P så vi gick och åt på pizza hut istället :S det va la goda pizzor men sååååå dyrt!!! ät aldrig där ska jag bara säga :S hehe. 

Åkte la hem sen runt 7 och tog en sväng till sara och simon typ en halv timma och sen stack vi till mat affären och handlade lite till midsommar, ska nämligen åka ner till haha kommer inte på vad det heter:P men vi ska iallfall äta och grilla massa gott och kanske till och med tälta där om det blir någorlunda fint väder :) ska la bli mysigt! Efter mat affären stack vi tillbaka till sara och simon och åt god mat och spelade lite till. Sen stack vi hem vid elva.

Nu sitter jag här och tråkar och tänker på hur många som ska åka utomlands, så avundsjuk!! Får vänta 2 veckor och 3 dahar innan jag åker till finland och ska vara där i en månad, hehe ganska länga men det blir la kul ändå :P Godnatt.


halloo

Hejsan:) inte skrivit på länge men har iallafall sommarlov nu :P hehe. slutade i torsags och då kom massa släktingar till oss från finland för katjas student och så åkte jag till liseberg med fanny, linnéa, ida, frida, julia och evelina :) det va väldigt kul :) sen tog katja studenten på fredagen, var väldigt dåligt väder dock men det va ändå en väldigt lyckat dag :) och hon va så fin :) hade öppet hus sen från kl 3 och gästerna stanade la senast till runt halv 11 :)

i södangs va kusinerna här och åt smörgåstårta och fikade lite och så lekte vi lego med ozzy fast han va inte så intresserad av det så det va mest vi som lekte ;D hehe. Sen på kvällen kom mia och jenny till mig och vi gick upp till fjällasjön och badade och sen gick vi tillbaka till mig och tittade lite film.

Nu måste jag gå och fixa mig för snart ska jag till borås med mia och jenny för att äta på thai silk :)
pusspuss<3

Katja student 2009

  
  

RSS 2.0