28 oktober

Kan man trivas så bra på en skola som jag gör nu?? Det är till och med roligt att gå till skolan, haha trodde aldrig att jag skulle säga det:S Det här får mig att inse att bollebygdskolan var en riktigt rutten, äcklig, ful, dålig blablabla skola. Tycker synd om jenny som ska gå ett år till där:( iaf så älskar jag bäckäng och personerna i min klass<3:)

Nu ikväll blir det lite matte bara, sen kenza tyra show kl 9. Imorn går jag som vanligt till 11.10 och seen på kvällen blir det bäckäng FEST:D! nu är det maskerad, eftersom det är halloween snart. Vill inte vara utklädd till så mkt så ska typ bara tupera mitt hår massa och ha svart smink;) Rockare. hah får se hur det blir men det. men det ska bli skit kul iaf;)


blablabla

Tiden bara flyger iväg. kommer inte ihåg vad jag gjort nu dom här 7 timmarna jag har varit hemma.. har jag pluggat?? känns iaf inte som det. Men jag har inte tittat på tv iaf, vilket är bra. är dock beroende av facebook, nu när man har fått trådlöst internet kan man vara inne flera timmar utan att märka det. Det är kanske där min tid går hela tiden. Framför datorn med facebook och alla bloggar man förljer. INTE BRA. Följer ju ganska många bloggar. Kenzas.se Blondinbellas.se bieberfever.se twilightsweden.se robertpattinson.se blablabla är la några mer ocksåXD man märker att jag är beroende av twilight och Justin bieber.. men jag kan inte hjälpa deet!!! jag är en tjej som drars in i de populära sakerna in världen.. kommer ihåg att jag hatade Justin Bieber i början och att jag tyckte att han var fjolig, haha men titta nu så är jag beroende av hans musik. När twilight kom ville jag inte äns se då den på bio, tyckte det var läskigt med vampyrer..:D haha ganska komiskt! kollar på vampire diaries och läser true blood nu..
Nu kände jag att det blev lite mkt skrivet så ska ta och sova nu. hmm var jätte trött nyss men nu är jag skit pigg. kanske har med att jag inte orkade plugga mer..


21 oktober

Fick precis skolfotot. hm, vet inte om jag är nöjd eller missnöjd..
Idag slutade man halv 12, pga jag vet inte vad.. sen stack jag och massa tjejer från min klass ner till golden elephant. gooott. Sen blev det stan med Daniella, spontan köpte en halsduk för 179 kr.. ganska dyr för min plånbok med tyckte så mkt om den:D och ett + är också att halsduken är inte bara en halsduk, utan man kan också använda den som klänning, kjol mm. hehe vet inte hur det kommer se ut men jag ska testa.. :P
Imorn är det fredag och jag slutar som vanligt 11.10. Sen får man se vad fredagen blir till.
På lördag är det iaf tjejkväll med tjejerna från min klass:) kul
Det snöade också idag för de som inte märkte det... NOW!

baka

Nuu ska jag baka en kaka. kom precis på deet
har inte bakat på skit länge och efter den här vecken behöver jag något gott känner jag
Imorn slutar jag 11.10 igen, härliga fredag<3


Vill baka cupcakes, men känner att jag inte orkar:S

12 oktober 2010

Känner nu att provet får gå som den vill.. 
har inte fått in allting i huvet men orkar verkligen inte plugga mer:S
Imorgon kör vi på samma svängar, upp direkt till rummet och plugga;)
Längtar till helgen säger jag bara..


äänligen..

ÄÄntligen färdig med skit socialismen.. Nu blir det att plugga NATURKUNSKAP. jippie!;)


booring

jaaag är dööd... SÅÅ mkt i skolan nu. suttit nu länge för att fösöka bli färdigt med en inlämningsarbete om ideologin socialism.. very booring. Sen på onsadag har jag naturkunskap prov, torsdag historia prov och på fredag matte prov:D roolig vecka säger jag bara.. nu ska jag fortsätta lida med detta arbete..

Inspiration...


5 oktober 2010

Nu har man då bytt rum med föräldrarna. Byte till ett mindre rum, får se hur smart det var. Nu är det iaf inte det mysigaste, en säng och en byro finns bara. men på torsdag bär det av till ikea för att köpa det mesta. Ska föröka hitta en matta, spegel, bokhylla, skrivbort och lite inredning. Måste givetvis betala lite själv:/:P
nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och titta på full house:) lovelovelove

En ny favorit lååt


födelsedag

Idag fyller underbara Ozzy 2 år:)<3


ozzy förra året i Finland, hehe lite gammal bild men tyckte att den var så sööt;D

RSS 2.0