Hallooo

Hejsan :) har inte skrivit på rätt så länge, man har typ aldrig tid. Men min helg har varit ganska bra. I fredags så var jag först i skolan och sen åkte jag till stan med pappa för att jah skulle testa vad jag hade för stolek på converse för att pappa skulle ju åka till usa ;) sen kom vi hem och vi åt pizza och jag såg lite på världens bästa serie oth och senare lets dance.

Lördag morgon vaknade jag runt halv 8 för vi skulle köra pappa till landvetter, där väntade vi ungefär 2 timmar och vi fikade lite och såg pappa flyga iväg;) sen kom vi hem och spelade spel, åt mat mm :P hehe. sen runt halv 3 åkte vi till hestra cafe kyrka :). Vi åkte runt 6 och då kom kusiin ida<3 och vi spelade massa singstar, åt mackor, tittade på melodifestivalen och sen tittade jag och ida på Dagboken. Det är typ världens sorligaste film som har gjorts. sen sov hon över och vi vaknade runt 10 och hon åkte ungefär 11.

Idag så har jag inte gjort någon ting typ, har inte mått alls bra så jag har bara tittar på oth, sovit och ätit. Vet ikke om jag ska till skolan. Men kl 12 börjar oscars galan. vill försöka vara uppe men jag tror inte jag får och tror inte jag orkar..

pusshej.

Helgen

Fredag.
Igår så var jag först i skolan och vi hade matte, no och jag fick reda på min teknikuppgift, fick bara G:/ hade jobbat jätte mkt med den så jag blev inte så nöjd, sen hade idrott och mer.. Sen när jag kom hem så började jag typ städa direkt för släktingarna skulle komma till oss. Och dom kom runt halv 7 och vi åt piråger eller hur det nu stas, bullar, tårta mm:)
det var väldigt roligt, fick träffa världens sötaste bebiis också:) sen fick jag ett jätte fint halsband av kerstin och 500 kr av hella släkten :) blev jätte glad, för nu kan jag köpa min efterlänktade ipod!! :D sen så tittade vi lite på lets dance och så :) och sen åkte dom runt 11.

Lördag.
Idag har jag typ bara slöat, kollade på oth och åt rester från igår :P sen åkte vi till affären runt 6 och vi köpte lite små saker, och sen kom Jen och vi tittade på första melodifestivalen. Det var inte alls lika roligt som föra året:/ men nu ska jag gå upp och se herry potter och fenixorden :)

pusshej!


sjuk..

Varit hemma idag och igår, har inte mått alls bra, har varit jätte trött, slö och hängig. vet inte vad det är men ska gå imån till skolan endå.. Idag vaknade jag runt halv 11 och gick upp och såg på tv. sen såg jag Harry potter och fenixorden och åt godis. Har inte gjort så mkt annat en att se på tv. Men snart ska jag nog slänga mig in i duschen och sen göra läxor och sen lägga mig i sängen och se en film sen sover jag nog.

Imån kommer släktingarna hit :) ska fira min födelsedag, ska bli skojigt!


Ida och världens sötaste kusinbarn som håller en snusburk!<3 ;D

940202

Hallåå :) igår fyllde jag då 15 ;) På morgonen väckte mamma o heidi mig 20 över 6 och dom sjöng och så :) fick ingen present då för dom skulle till jobbet. sen fixade jag mig till skolan. I skolan var det som vanligt tråk.. och klassen sjöng för mig. :P Sen hämtade mamma mig och några andra i skolan, för hon slutade jobbet samtidigt. se kom vi hem och mamma började göra mat och jag tittade på tv :P runt kl 6 började vi äta, kycklingfile, ris och curry sås! skit gott :D
Sen öppnade jag mina paket ;D Fick jätte fina saker som tex 300 kr från mamma och pappa, halsduk av mamma, 400 kr presentkort på gina tricot av heidi och omer, jätte fina silver örhängen av mamma, 2 par skor av katja och Amer, one tree hill sesong 3 och 4a av pappa<333333333333333333 och lite mer ;) Sen efter allt öppnande åt vi tårta och spelade lite buzz och sen tittade vi på en film som heter Get smart. var faktiskt riktigt rolig;D sen gick jag och sov :)

3/2
skolan idag som vanligt, den var tråk också som vanligt. kom hem sen och åt och tittade på tv. sen åt jag tårta också och började på en film med pappa , den hette City of ember. väldigt bra:) och nu sitter jag här och fixar lite med bilder och så..


Mammas goda tårta                                                                             


Mina presenter :)


Tog kort på gamla bilder häromdagen :D Jenny jag och ida ;D<3


Örhängen jag fick från mamma<3
 

                                                       

....

Igår så var ja ju på tjejkväll :) det var kuligt, vi  åt toust och tittade på en film som hette What happens in vegans och sen spelade vi ett skit roligt spel :) sen åkte jag hem runt kl 12 :)  när jag kom hem tittade jag på Wild Child, den var väldigt bra.   

Idag så har jag mest slappat, hängde med till små grupps mötet med heidi, det var faktiskt väldigt mysigt :) vi åt tacos och pratade lite :) tror nog att jag ska forstsätta gå dit. sen kom jag hem och såg på en film som hette Journey to the center of the earth den var riktigt bra den också :D. men nu ska jag ta och fixa mig för natten, och imån fyller jag 15  :)

byebye.


RSS 2.0