29 september 2010

Nu är det verkligen höst, vilken jag tycker om:) älskar att ha på sig stoora halsduckar och stickade varma kläder;) Idag slutade jag iaf 10.35, studiedag eller vad det nu heter hade vi.. Har bara tittat på fullt hus sen dess och ätit lite, snart ska jag pluugga iaf:)


Rhodos<3

Saknar ett visst ställe väldigt mycket..









lovely sunday

härlig söndag. Varit ensam hemma hela dagen. Resten av familjen jobbar eller är på dop. Stannade hemma pga redovisning imorgon om Einstein, booring... stekte pannkakor nu på morgonen och tittat på full house, såå söt serie jag döör, finns alltid någon ny bra serie att se på:) nu har jag iaf pluggat i kanske en timma:) vid halv 6 kommer jenny hit och håller mig sällskap med pluggandet, arg hinner aldrig see henne längre!!:/ den ända vi gör är att plugga tillsammans någon gång i veckan:P hehe.

nu ska jag fortsätta med einstein..


24e september 2010

Äntligen freedag! slutade vid 11 som vanligt. Sen träffade jag katja och heidi och var lite på vårmarknaden. Sen gick jag och katja och åt på thai silk, såå gott som vanligt;) sen stack vi upp till knalleland och gick runt där lite, stack till den nyöppnade affären mediamarkt. Vissa saker var verkligen billigare än i andra affärer, man stod där med en samsung galaxy telefon i handen samt en ipod och en plattång, haha man ville inte släppa taget av dem om det skulle ta slut även fast man inte skulle ha dem;/:P men snaart ska jag banne mig köpa en samsung galaxy eller sony ericson xperia.


part 1

Ojj vad jag längtar till 19 november, kommer va så bra!!



21a september 2010

år såå trött! men har precis druckit en redbull så nu ska snart matte räknas! Dagen har varit bra, redovisning inför klassen om miljö partiet, det gick la bra tror jag;) sen slutade vi 20 i 4. stack ner till stan för att försöka hitta något fint att ha på sig imorn på skolfotot, men blev bara några ringar. Imorgon är det som sagt skolfoto och på torsdag ska klassen åka till gbg och gå på bokmässan, kuul! sen på fredag blir det mindre kul för då är det matte prov:S


matte is boriing

uschaaa. vill ligga i sängen och lyssna på musik och myysa, men så måste den här heeemska matten stressa upp en hela tiden! jag hatar matte.


17 september 2010

heldag på stan med heidi, shoppat, ätit på rice and spice och fik på viskan med katja och heidi:) riktigt mys. Hittade några fina saker idag iaf, bla annat en jacka, kunde inte låta bli, inte heidi heller eftersom hon köpte exakt likadan men en annan storlek, hehe:D om några timmar sticker jag tillbaka till stan för att gå på inskutten som bäckäng ordnar, kuul hoppas jag det blir:) efter det sticker jag till heidi och sover där:)


Justin Bieber

Jag kan inte hjälpa det, JAG tycker om honom<3


15e september 2010

sjuuukling.. 2 timmar i skolan sen åkte jag hem, kände att det inte var så kul att sitta i skolan när man nyser och snorar hela tiden, så nu sitter jag hemma och håller på att somna, trött. cola och buffy har det blivit, bästa medicinen:) funderar på att sätta mig och se på twilight, ett tag sen man såg den nu!! skamligt att det har gått över 2 månader senast jag såg den!!! skäms:P
nu har det iaf snart gått en månad som man har gått på gymnasiet. Har nog aldrig trivts så bra på en skola, eller jag HAR aldrig gjort det:D haha, älskar klassen, skolan och lärarna! kommer nog bli 3 bra år!;)









små

Är hemma hos jenny, tittar på massa gamla bilder:D haha vi var så söta när vi var små;D


barnvälsingnelse+bröllop

Igår var det barnvälsingnelse i jönköping, så sööt är tuva:) och idag blir det bröllop i jönköping, henrik och linda gifter sig! älskar bröllop!:)

Bilder från gårdagen..



picture time

Bilder från gårdagen med sötisarna jenny och mia:)


thaii

kort dag i skolan, slutade 11.10 matte och teckenspråk hade vi. Teckenspråk är så roligt!:) efter skolan blev det jakt efter skor med mamma, hittade dock inga..
strax ska jag städa men innan det kanske jag ska se på vampire diaries, såg precis att första ansnittet på säsong 2 hade kommit ut på fastpasstv.com, längtat såå;) Ikväll ska jag åka in till borås med jenny och mia och äta på thai silk;) gott! see ya later


sick..

Ligger hemma och är sjuuk:/ inte så rooligt.. ont i huvet och förskyld, ska iaf försöka få lite pluggande gjort också..
Igår var ju systrarna på H&M utförsäljning, fick väldigt fina saker av dem:D tacktack


Hottie


true blood och geografi

söndag och jag måste verkligen plugga, men söndagar är verkligen den sämsta dagen att plugga på enligt mig. Man hittar alltid andra saker att göra, som att sitta ända tills nu och titta på true blood:S super bra serie som jag kan rekomendera btw;D 

Helgen har varit super, inte gjort något speciellt men det är alltid skönt:) i fredags kom katja hem efter låånga två veckor, mys med tacos och så. lördagen var det 100% tonår, alltid lika trevligt, blev grillning, beach volleyboll och såpa bandy:) kom hem vid halv 12 och så blev det sköna sängen med datorn i knät och ännu mer true blood:P hehe.
imorgon börjar man skolan 10.45, ganska skönt men för ändå ta bussen 20 i 10, ska fråga om jag för sova hos syster ist, lite sovmorgon blir det allt. nuu ska jag plugga det urtråkiga ämnet geografi.

byebye så länge.


Språkresa

Jag vill åka på språkresa! vill åka till antingen England, Malta eller Australien. Men av någon anledning ska det vara så himla dyrt?!!!


love you

älskar dig Jenny Sofia Graversen. Du är som en syster till mig och skulle inte klara mig utan dig<3 Älskar dig(L)


...

Nu har man då gått 2 hela veckor på bäckäng! super bra hittills, tycker om klassen, skolan och lektionerna:) nu har man också äntligen fått internet till sin "nya" dator, har ju väntat ca ett halv år;D på tiden.. så min fredags kväll kommer nog vara framför datorn och nörda:) ha det så bra.

RSS 2.0