bio,bowling,pizza

Hej alla. igår så var jag ju med mia och jen;D först kl 6 så bowlade vi och första omgången van mia och sen jen :P vann ingen gånd:/ hehe.. sen så gick vi och hämtade biljeterna till benjamin buttons otroliga liv, sen gick vi till ica och käpte lite godis, chips och cola. Sen gick vi till pizzeria campino och vi åt lite pizza i en timma typ, segade jätte mycket :P set var gott.. :)  Sen gick vi till bion rung halv nio och vi köpte lite mer god saker och så gick vi in till biografen.. :P   Filmen var jätte bra men lite för lång för mig, den var 2 t och 45 min :P Sen stack vi hem, dom skulle sova hos mig men vi var så trötta så alla åkte hem. Fick även en fin present av mia och jen, en tuperings kam, örhängen och naglack. tack så mkt. 

Ikväll så är det tjejkväll hos Fanny ;D det är alla gamla klasskompisar från olsfors som är bjudna. är typ som en klass fest fast bara för tjejerna.. :) det ska bli riktigt roligt faktiskt. man ska sova över också om man vill . 
 
lägger in lite bilder senare :)  pusshej<3



     
Jag och jen <3


  
       Mia och jag<3                                       






hallååå

snart ska jag dra på mitt lilla kalas ;P skriver ettt  snabbt inlägg innan bara.
Min dag har varit ganska bra, varit i skolan och idrotten var skit jobbig, vi hade fys eller vad det nu heter.
sen kom jag hem och nu fixar jag iårdning mig för att först bowla sen äta och sen på bio och se benjamin bottens otroliga liv eller vad den nu heter..

men hejdå skriver ikväll om jag orkar :)


Gratismode

Hittade en jätte bra sida heromdagen.. Man ska samla in poäng genom att värva kompisar mm, och om man tex har 250 p så kan man då 3 triss låter, och det fins även massa andra saker  man kan byta till om man har mer poäng..  

Här är länket och skaffa gärna !! ;) 

http://www.gratismode.se/?c=14333


Innebandy tunering!

Hallåå:D  haft innebandy tunerigt ida i skolan:) vi vann såklart :P det var jätte kul!!     

Sen när jag kom hem så var jag lite med jenny för hon hade glömt hemnyckel men hon var bara här ungefä en timma. vi tittade fördigt på BOLT och åt köttfärs sås och spagetti.. mums! :)  sen så gick jah ner till datan. ska snart börja plugga :S
skriver mer sen kanske (men jag tror inte det :P)

Här kommer en liten bild...


Dagen..

Hellooo!:) skriver ett snabbt inlägg innan jag ska sova!
Dagen har la varit helt okej.. men hade typ ont i huvet hella dagen men kämpade genom dagen endå. efter skolan så slappade jag hemma, orkade inte göra några läxor. Såg på den senaste Harry Potter filmen med mamma för hon hade inte sett den än. Det var mysigt! :D   Sen blev jag riktigt ledsen:/ hade planerat hela fredan att först skulle vi bowla, sen fika och sen bio.. men den filmen som vi skulle se visas nog inte i borås!!! har stressat genom hela boken för att sen se filmen!! blev så himla iriterad!!!   

Imån har vi innebandy tunering, det ska bli skojigt :) hoppas vi vinner, skriver om det imån. :)     

Hadebra puss<3

Helgen

Helgen har varit ganska bra, lite långtråkigt som vanligt. På fredan så åkte jag, katja och pappa till stan för att jag skulle köpa cd skivor så att amer kunde ladda ner lite filmer till mig och katja skulle på tjejkväll :) sen kom vi hem och åt lite pizza. ungefär 20 i 7 förjade jag baka en sockerkaka för att jag ville ha något gott till filmen cheetah girls som hade premier på disney channel, men kakan blev inte så bra för att jag råkade ta forum vetemjöl som man har till matbröd istället för att ta vanligt vetemjöl, så min kaka blev väldigt hård, torr och smulig. :P. sen tittade jag på lets dance också. Kan inte fatta att blondinbella åkte ut!! ? det trodde man inte :P

Lördagen så slapade jag mest, Jen (jenny) kom på kvällen med chips och cola, :D och vi spelade singstar abba nästan hella kvällen. sen såg vi på första mumien filmen och sen på en film som var skit rolig, vet inte vad den heter men den var ungefär som eurotrip eller hur det nu stavas :P Sen planerade vi hur vi ska fira min födelsedag;D först ska vi nog gå och bowla sen  fika och sen gå på bio och se I taket lyser stjärnorna ;D Blir nog kulig!!

Idag ska jag bara vara hemma och plugga, och kanske se på någon film 

Hajdå..


22/1

Hellooo! snart är det helg ;D tror inte att det händer något speciellt men kanske ska vara med Mia och Jen ( igentligen Jenny men hon vill bli kallad så :P) på fredag, kanske ha en liten film kväll, cheeta girls 3 ha premier på disney channel kl 7 så det blir nog den! :D

Idag har jag inte gjort så mycket, har varit i skolan och vi hade musik ;P Det vad katastroff!! för våran musik lärare var inte där så vi hade någon vikarie, det var bara massa musik hella tiden, har fortvarande ont i huvet från det :P sen hade vi SV/SO och vi tittade på en jätte bra och rolig pjäs som några i min klass hade :D sen kom man hem och jag tittade lite på teve och åt pizza och nu sitter jag här.

Började läsa en jätte bra bok som heter I taket lyser stjärnorna, började läsa den bara för att den 30 januari har filmen premier!! ska nog gå och se den efter jag har läst färdigt boken. iallafall den e skit bra, även om jag inte har läst  så mycket ur boken så tycker jag att man ska läsa den! men nu ska jag hålla på med lite bilder till min blogg.

Pusspuss, skriver mer imån!

         


Halloo:)

Skriver idag mitt första inlägg:) hade tänkt att göra det då jag skaffade bloggen men orkade inte, och nu några månader senare börjar jag:)

Idag har man varit sjuk (och igår också) men jag ska till skolan imån för ska spela upp en pjäs tillsamans med några andra i min klass. pjäsen handlar om mobbning. Vi har dellat upp klassen i 3 grupper så det finns 3 pjäser. Pia, Johan, Markus, Linnea, Crespo(Christian) och jag är i en pjäs. Och pjäsen, ja den är inte så himla bra men det är ingen som begär så mkt för vi är ju inga proffs :P men det ska bli roligt iallafall att spela upp den!! :)

Vaknade runt 10 idag med att katja började prata med amer i en halv timma, lite iriterande men det gjorde så att jag vaknade..  Sen gick jag upp och la mig i soffan och va där i någon timma, orkade inte gå upp. sen har jag bara sett på tv hela tiden typ;P lite långtråkigt men vad ska man göra när man är sjuk.. och nu sitter jag här. 
 
Kram Hanna!


RSS 2.0