23/3

Hallojsan! ;) Dagen har varit väldigt bra. Först var det skola som vanligt och det gick ganska snabbt, normalt brukar måndagar vara såå seeeeeg! Hade ingen idrott idag heller för niorna har volleyboll tunering. Vi ska ha påp onsdag. Det ska bli kul :)

Efter skolan stack jag till lilla väsii. Först gjorde vi lite läxor och åt glass (mums) :P sen stack vi ut och spelade volleyboll och tog en till glass :P och sen spelade vi lite badminton och det gick ju ganska bra kan man ju säga, hehe :P
Sen gick jag hem kl 7 och nu sitter jag här. Ska snart upp och göra lite läxor och sen titta på 183 dagar.

Pussbye<3


Vill ha sommar!!!!!!

...

Hallojsan. Nu sitter jag här vid datan och fixar lite med bilder och lyssnar på lite musiik, men snart ska jag upp och ha lite lördagsmys med melodifestivalen och godiis, Jag tycker att E.M.D ska vinna med Baby goodbye.

Today så vaknade jag runt kl 12, guck upp och kollade på tv och sen åkte vi kl 3 till hestra cafe kyrka och där vra vi ett tag :) Sen stack jag och pappa til hammakväll och köpte lite godis. Igentligen skulle Maria,kimmo och Ozzy komma idag men det blev ingen ting för dom han inte :/. Imorgon ska jag nog till stan på förmiddagen med Amer och Katja, vi ska försöka köpa någon 20 års present till vår kära syster som fyller 20 den 25  mars :) Sen kommer vi nog hem och så kommer kanske maria, kimmo och ozzy imån kanske runt kl 3. Det blir kul för vi har inte träffat dom på ett tag och ozzy har säkert blivit jätte stor ;) han är juh snart ett halvår.. Men nu ska jag gå upp.. 
 
Goodbye
I miss Jenny<3

3 mars

Hallojsan :) ida har jag varit i skolan och det var som vanligt. På morgonen gav jag födelsedags presenten till Jenny för hon fyller 14 idag ;D Grattis gumman<3. Nu ska jag nog bara plugga och ta dt lungt. imån åker jag till stan med mia och ska köpa lite saker ;) 

Men igår kom ju pappa hem från USA;D det var väldigt roligt för det har varit så tomt i huset utan honom. Men vi tittade på lite bilder på kvällen och jag fick några fina saker ;)<3

Här kommer lite bilder

      




RSS 2.0