You can count on me like one, two, three I'll be there and I know when I need it I can count on you like four, three, two And you'll be there


Möhippa!

käkade på oliven idag med jenny, huur gott som helst! var som ett avsked till att hon åker till USA i tre veckor :( ledseeen.. sen köpte vi med oss godis och stack vidare till mia, var  där en stund och sen vidare till mig! planerade lite inför peace and love och åt tårta :) myys <3 älskar de tjejerna mer en allt! de stack hem för ett tag sen och sen har jag planerat lite inför packning, vaknar halv sju imorn för att åka på spa tillsammans med systrarna och kusinerna, möhippa för min kusin är det! jätte kul ska det bli :D så nu är det nog dags att soova tror jag.
pusss sov sött.

H&M

Beställde hem ett antal plagg i fredags med hjälp av katja. Stor rea på h&m nämligen! Bara för att jag inte har något nättre för mig, och blev förvånandsvärt pigg nu! så läggar jag upp mina plagg ;D hihi

4 juni 2011

haft en trevlig långhelg! solat, ätit gott och varit med vänner :) idag var jag först på almenäs och solade med söta daniella, nästan föör varmt var det, iaf när man inte badade. vid 5 tiden stack man till sandareds strand för att spendera några timmar med grillning, volleyboll och gott umgänge. köpte sedan hem mig en ben & jerry, och har nu frossat det samtidigt som jag tog mig tid till att äntligen se alice i underlandet. helt okej var den, trodde den skulle vara bättre dock. imorn hoppas jag på ytterligare värme så att man kan bättra på brännan lite ;)
jag har inte börjat inse än hur få dagar det är kvar tills det är sommarlov!! eftersom att jag är ledig på måndag så är det bara 3 skoldagar kvar! och dessa dagar kommer nog tillmestadel bara bestå av roliga saker :D tisdag sticker man och kollar på bal, onsdag ska bi göra massa roliga saker med klassen, och på torsdagen vet jag inte riktigt :) sen på fredag slutar vi och sedan blir det att kolla på studenten och gå på studentfest :) kulkul!

RSS 2.0