suuper snyggt!

Älskar att titta runt på nätet efter olika speciella bloggar, hittade denna precis http://colorelle.se/ älskar hennes klädstil, suuper snyggt!!


30 december

Vakna precis hos lilla jenny, snart ska hon steka 20 pannkakor till mig, muums!! vi har planerat lite inför nyår också. Massa krångel där men hoppas det blir bra nu iaf. In till stan och sola sen också och kanske titta lite efter kläder till nyår. Inte hittat något än men har lite alternativ hemma.

hejsvejs

Winter wonderland


Jewellery


Julafton

Nu var julen då över. Julafton var super mysig. Först kom släkten hit och vi fikade och tittade på kalle anka, sen vid 7 tiden åkte vi hem till kusinerna och åt julmat och spelade spel. Mycket treevligt var det. Julklappsöppnandet gjorde vi när vi kom hem vid 11 tiden, och som vanligt höll vi på i några timmar så jag kom i säng vid 3 tiden. Fick jätte fina julklappar som vanligt, smycken, smink, kläder,choklad, film och bok mm:) tack världens bästa <3


as usual

Kan inte fatta att det är jullov imorn, att jag redan har gått en termin på världens bästa skola! Svårt att tro det för tiden har gått så himla snabbt, känns som jag började nyss!
Denna dag har iaf varit bäst, inte bara för att bäckäng vann as usual.. haha shiit vad man skrek asså, tappade typ rösten! Bra slut på denna termin kan man ju allt säga;)
Lite bilder från dagen..
hehe udda blir på mig och Daniella..:)

Bäckäng vs teknis!


TAGGA TAGGA TAGGA!!

free fallin'


första julklapparna

Fösta julklapparna inhandlade då. Stressade genom göteborg tillsammans med jenny, hittade dock inte så mkt men det är alltid en början, har kvar att köpa till 5 personer, buhuu kommer inte hinna!!
Tagga tisdag då det är bäckäng vs teknis!!! kommer bli såå kul:D sen på onsdag slutar vi, härligt men jag kommer nog sakna skolan:(
nattinatti <3

pigg..

Shiiiit asså, visste inte att kaffe kunde påvärka en så mkt. As pigg nu ju, så mitt pluggande är på topp! ska fortsätta så länge jag orkar, vilket kommer vara ganska länge till tror jag.

Den här bra låten rullar på medans jag pluggisar!! hejsvejs


15 december

Tillsammans med marabou cookies cream(mums!) och bra musik dyker jag ner i läxornas värld.
Snart är veckan över iaf, hade 2 prov idag. somna nästan sen på det sista..
och imorn blir det sista provet denna termin, geografi prov, om STENAR!! ucsh så tråkigt det kan vara då.
Kan inte fatta att det bara är en vecka kvar tills jullovet, och lite mer än en vecka till julafton. Har lite smått panik för har inte köpt en ända julklapp, riktigt dålig på det detta år men på söndag ska jag shoppa loss i gbg.
hejsvejs så länga

grymt bra låt..


adventsfika+tjejkväll

Bra helg, den fortsätter med adventsfika hos släktingar och sen tjejkväll med klassen;) Först blir det att ta tag i pluggandet innan man far iväg kl 3. kommer aldrig hinna/orka göra något men jag måste! 3 prov + en bokinlämning (bok som jag inte ens har börjat läsa på) som ska lämnas in.. blää på det säger jag bara
Nej nuu ska jag ta och äta lite frukost
Jag och en söt liten Molly på andra advent!:)

beroende..

Asså jag dööööööööööör, både facebook och hotmail funkar inte:S:S:S man märker verkligen hur beroende man är av facebook.. men nej jag klarar inte av det här längre, snart ringer jag till telia och säger att de suuger! ;( fyy asså. varför ska alla andra sidor funka förutom just FACEBOOK??? blää




<3

Åhh kan någon ta och ge mig 100 000 kr så jag kan åka till USA och se Justin Bieber??!


6 december 2010

känner mig inte så jätte pepp på plugga huvet av mig nu i flera timmar, men jag har laddat upp med en redbull så jag ska nog klara det, plus att mamma har bakat lussebullar, muums! :D för övrigt så är jag as förskyld, känns inte som att jag varit så förskyld som jag är just nu, men hoppas att det går över snart iaf. Det är alltid så för mig, att när man är som mest förskyld vill man verkligen ut och träna!! Frustrerande kan man säga..

Jag mår förövrigt mycket bättre, om man någonsin känner sig nere och behöver piggas upp ska man ringa till min syster Heidi, hon är bäst!! genom att bara säga några ord kan hon få en att må såå mkt bättre!! jag troor nog att jag har världens bästa systrar!! ;)

Det jag hatar med vintern är kylan och att man inte kan bli bruun:( vill ha sooommar!!!


blää på denna dag..

trodde att denna dag skulle vara rolig, men neeeeeej det blev den inte.. skulle åkt till borås och träffat massa men så kunde ingen. så min fredagskväll ska spenderas framför datorn med marabou! har iaf varit i gbg med Katja tills nu, försökte leta lite julklappar men hittade inget. åkte även in för att få en glimt av kenza, hehe och det fick vi!:D är as förskyld nu också så det kanske var bra att det inte blev något. Annan positiv sak är att Eclipse kom ut idag, men jag SKA försöka hålla mig tills imorn och inte se den idag, för imorn ska man ha filmkväll med katja och kusinerna! :))))





RSS 2.0