26 november 2010

Håller på för fullt att städa mitt rum, testar lite kläder också, tom tex klänningar som jag hade i  somras. testade min klänning som jag hade på niornas bal, hihi den är alldeles för stor nu så kan inte använda den! då blev jag glaad för det betyder att man har gått ner i vikt, + att jag testade en klänning som jag köpte för kanske 3 veckor sen. När jag köpte den var den perfekt men liite tajt vid brösten, när jag testade den nu var den typ perfekt men lite stoor, haha att det kan gå så snabbt:S men glad är jag iaf! :)

idag blir det tacos och myys hemma:)<3

25 november 2010

känner hur humöret ändras hela tiden. ena stunden är man lycklig och allt är bra, andra stunden är man ledsen och kan inte göra något åt det. önska att man kunde dra tillbaka tiden ungefär 2 månader, men nej det går inte!!
ska försöka att vara glad nu, och snart närmar sig julen och julshopping. brukar vara roligt, men hittills är jag inte så pepp.. men det ska jag bli!
hejdå så länge

ps: jag saknar min syster Heidi Emilia Sjöblom


världens bästa kompis

tjohoo, ganska härlig vecka! Idag hade vi nada lektioner bara en så kallad "bildningsresa". Höll på i ungefär 2 timmar sen stack man hem
Imorgon är man leedig!! ska nog bara vara hemma och plugga till samhäll, men asså jag FATTAR inte varför man måste kunna något om politik:S haatar det, vill bara spy på det.. och på FREDAG smäller det!! näst sista harry potter filmen! som jag har länktat. men besviken på att jag inte går på premiären som är idag :´( jag vill alltid gå på premiären, man får en sån bra känsla, aja men hoppas att jag får samma känsla på fredag. ska iaf se den med världens bästa Jenny<3<3 lika stor harry potter nörd som jag så det blir kuul!

I helgen fick jag en kick om hur mycket jag verkligen ääälskar jenny!!! skulle typ döö utan henne, och jag är så tacksam över att jag har haft henne hela mitt liv och kommer att fortsätta ha henne, ingenting skulle kunna komma oss emellan, vi har ALDRIG bråkat, vilket jag tycker är såå häftigt!!


två små bästisar<3

..

Ingen ork att blogga nu känner jag men iaf denna helgen har varit suuper!!! bäste helgen på länge:D allt annat är bra också, skolan är bäst och, aa andra saker också:P byebye

harry potter

wohoo nu är biljetterna bokade till harry potter;D tur att det inte var twilight för då hade jag aldrig hunnit med att boka. de hade varit borta för flera timmar sen. Ska se filmen med Jenny, skulle igentligen sett med katja men hon dissar mig och åker till stockholm istället:S :P nu blir det bara att läsa den sista boken snabbt innan man ser filmen;)



...

hihi mår bra just nu!:)<3


kläder

katja och pappa kom precis hem från h&m utförsäljning:D fde hittade jätte fina saker till mig, såna som jag har velat köpa men inte hittat och att de har varit för dyra:)


Denna fast typ brun.

RSS 2.0