...

Igår åkte man då till lager 157, hittade typ ingenting, blev bara att man köpte 3 armband :P och så fick jag även en försenad julklapp av heidi och katja :P fick ett jätte fint halsband från OXXO, älskar det<3 blev inte att vi stannade så länge, åkte vid 3 tiden tillbaka till borås. Sen stannade jag heidi och katja kvar lite i borås och tittade efter lite kläder. Blev att jag köpte 2 klädesplagg från gina tricot igen:P. Vid runt halv 6 tiden så stack jag och katja upp till tåget för att se en pjäs som en av hennes kompisar var med i. Pjäsen var la bra men väldigt lång! :P
efter det så kom mamma och hämta oss och så kom även amer från Jönköping. Sen fick jag även lite mer försenade julklappar:P Fick en bok och filmen harry potter och halvblodsprinsen:D Sen kollade vi på halva filmen och sen gick ví och la oss.

Idag så händer det nog inte så mycket, ska färga håret och så kommer jenny hit och spela singstar:P
ikväll ska man nog till heidi tillsammans med ida och ha lite mysigt :P

27 decembeer

Jenny sov hos mig idag, spelade singstar hela kvällen fick nämligen ett nytt i julklapp :) På morgonen vid 10 så åkte vi till knalleland med mamma för det är ju mellandags rea. Fick vänta en timma för det visade sig att affärerna öppnade kl 11. Stack sen direkt in till Gina tricot :P hittade 3 fina klädesplagg, ett linne för 64 kr, en svart, stickat tröja med rosetter längst halsen för 129 och en jeans skjorta för 149 :) Sen så åkte mamma hem, så stannade jag och jenny lite längre, blev att vi åt på mcdonalds och så hittade jag lite mer saker:)  Vid 3 tiden så åkte vi med jennys mamma. :)
Imån så var det planerat att åka in till stan en andra gång tillsammans med syskorna, men det blir nog ändrade planer. Katjas kompis ska nämligen åka till lager 157 imån, det är 90 % rea. Så det blir nog att vi följer med dit istället:) Nee nu måste jag gå för vi har gäster! pusssss


....

sov över hos heidi idag, snart ska jag börja fixa iårdning mig för ska ner till knalleland snart och försöka köpa färdigt dom sista julkapparna men måste först vänta på heidi som är och gör tenta.

I fredags så hade vi skolavslutning och slutade vid 11. åkte ín till stan sen med mia och jenny så gick vi och åt på golden elefant tillsammans med 2 av doms kompisar. Efter det så försökte jag julohandla men det gick inte så bra, hittade bara en.  sen åkte man då hem och slappa framför teven :P
I lördags var det hestra och inte så mkt mer :p
Igår då så var det julstädning och ta fram tomtarna, men vid 1  tiden tig jag och pappa en paus så vi stack och köpte en julgran :) på kvällen så åkte jag och mamma till heidi för att lämna lite saker, så blev det att vi stannade i någon timma för mamma var tvungen att börja julstäda i heidis lägenhet:p Sen tvingade heidi mig att stanna . kvar för hon va ensam :P hehe. Tittade på The holiday och åt nudlar :)

Ikväll ska vi ta upp och pynta julgranen :)


111209

Idag har man haft lucia i skolan, det gick as bra tycker jag:) vi började sjunga kl 9 för låg och mellan och sedan kvart i 10 för högstadiet:) båda gångerna gick bra med första gången glömde vi texterna lite då och då, men det märkte någ ingen hoppas jag:) Sen efter lucian var det luciafotboll, lärarna mot eleverna. Lärarna kör verkligen på liv och död, en fick nackspärr och en bröt tån;D haha, det var verkligen seriöst ute på planen! När vi spelade blev det 1-1, bra endå tycker jag men vi vann tyvärr inte. Sen hade vi ju halv dag också så vi slutade vid 12.

Nu ska vi iallafall snart åka till Jönköping för Amer döper ju siig:) Ska bli roligt men missar idol finalen:( Får se repris sen eller smyga in på datorn då jag är där XD Sen kommer vi nog hem ganska sent så det händer nog inte så mycket mer. På lördag ska vi till hestra på eftermiddagen och sen är det 100% tonår men ska nog inte dit.

På södag ska jag åka till gbg med Jenny och shoppa det mesta av julklapparna och sen är det ju lucia också ;) Tänk att det är jul snart:D längtar såå!! Julen kommer nog bli jätte bra, ska fira med familjen, släkten och pojkvännerna ;) 
pusshej<3

Här kommer lite sommarbilder:)



RSS 2.0