22 maj 2011

Helgen har varit kanon! I fredags bar det av till göteborg med kusinen och flera, för att kolla på den grymt duktiga Veronica Maggio. hoppade runt som en galning och sjöng med, vi fick dock tusen arga blickar på oss. om dom inte tycker om musiken och iiriterar sig på folk som gör det, var har dom då där att göra? :S hoppas iaf på en bättre publik på peace and love ;) I lördagskväll var man med kompisar vid almenäs och typ gjorde ingenting, hehe men det var mysigt :) Denna söndag skulle jag egentligen ha spenderat till plugg! men det är något med söndagar, jag kan ALDRIG plugga då! även om jag verkligen försöker, dricker kaffe och allt :S det går bara inte.. åååh! blir till att sitta hela veckan framför studier! ruuligt. förutom på Torsdag, då det är arenacampen :D skojskoj!
En bild från i Lördags. tycker mitt hår ser mkt ljusare ut.. :S 

18 maj 2011

industriella revolutionen, gustav vasa, fördjupning om ett fattigt land, svenska prov, matte nationella.. detta är några av de uppgifter som jag har kvar att göra i skolan! så sjuuukt mkt att jag inte ens vet hur jag ska börja :S eller joo ska skriva om industriella revolutionen, lite kul är det iaf :) sjukt pepp inför helgen, även om jag inte har något planerat direkt.. sugen på att dra till liseberg på fredag och kolla på Veronica Maggio! inne i en sån period nu då jag bara lyssnar på hennes låter, så det skulle vara fett kul! men om man bara har 14 kr på sitt konto kanske det inte är så stor chans att jag kommer iväg.. :S men ska prata med min kära och snälla syster (a) hihihi <3
Nu ska jag rå studa, precis hällt i mig en energidricka så det ska förhoppningsvis hjälpa mig på traven (y)

förändring

I fredags var det äntligen dags för mig att göra någon ändring med mitt fula hår! Klippte mig, färgade och slingade håret :D blev riktigt nöjd faktiskt! här är reslutatet! ;)

Innan!

Efter!

6 maj 2011

Jag är övergiven!! haha eller nää men känns lite så. kompisar och systrar är ute och har roligt och här sitter jag :( kvällen består nog av bak, film och sitta framför datorn och nööörda som vanligt! jippii rooligt! morgondagen blir förhoppningsvis full av olika grejer :) humöret är kanske inte riktigt på topp, som min extremt lyckliga syster! förstår inte hur hon kan må så otroligt bra! men det förtjänar hon antar jag :) mitt humör går upp och ner som en bergodalbana, tillmestadel ner.. skolan mm som orsakar det. men jag är så otroligt lycklig över mina fantastiska vänner! nya som gamla <3 de är bäst.


RSS 2.0