...

skolan idag va la bra, fick engelska läxa att vi ska skriva en sorts bok på 500 sidor om en kändis eller en person man beundrar:P sen hade vi svenska och slapp redovisa idag igen. Efter skolan hängde Jenny med mig hem. Vi åt glass, spelade cricket med en badboll och cycklade:) Det e så varmt ute så att man nästan tror att det e sommar! Men snart kommer nog snön att falla :P men hoppas inte det!!

Igår hängde jag med jenny till fjällasjön och tittade på när hon badade :P vågade inte själv. men här kommer iallafall lite bilder !


20 april

HolaHola! Dagen har varit ganska slapp, Slutade kl 11 hade halvdag. Åkte in till sandared med mamma sen efter skolan, fixade mitt bankkort och köpte glass och så. kom hem och läste i 2 timmar ungefär och började se en film sen. har inte orkat att gå ut en men kanske ska ut på en promenad snart och ta lite vårbilder :) imårgon kanske jag ska tillbringa dagen med mia :) kanske ska till stan efter skolan, har tyvärr inga pengar då eftersom jag inte har bankkort längre så får väll bara hänga med utan att köpa något..

Är så fint väder, längtar verkligen till sommaren. Men fick reda på igår att jag ska vara i Finland 1 en MÅNAD.. kommer verkligen att längta hem :P första veckan blir iallafall rolig får då är ida,komma,maria och ozzy där så då kommer vi hitta på mer saker :P Längtar iallafall :P hehe

pusshej!



SOMMAREN 2008 <3

...

Hejhej:) Kom hem från Björkö idag, har varit där med 100% tonår, det va svin kul:) solade, tog kort och massa mer:)

I fredags var det sista dagen på praoen:/ ganska tråkigt, kommer  verkligen sakna det och alla barnen! kom hem kvart i 4. åt lite och sen började jag duscha och packa klart alla sakerna för vi skulle samlas kl 5 i hestra för att åka till björkö. resan tog ungefär 40 minuter till göteborg och sen 6 minuter på färjan och sen ungeför 20 minuter för att hitta stället :P

På kvällen så åt vi pizza, sjöng, hade ansiktsmask ocg gav varandra masage. Det va jätte mysigt :) Se gick vi och la oss runt halv 2. 

Lördan så gick vi till havet, solade där och några badade:) var ganska kalt i luften men det var endå skönt :) när vi kom till stugan så åt vi mat, någon sås och makaroner. sen körde vi några roliga lekar ute. senare på kvällen så gick jag och natalie upp på ett väldigt högt berg, var där ungefär 1 timma, vi tog lite kort och så på solnedgången mm ;)  Var väldigt mysigt. Senare på kvällen runt 9 så körde vi  något slags frågesport , var jätte kul, sen fikade vi vatten melon och winebröd. Var så trött sen på kvällen så gick och la oss kl 12.

Vaknade 9 idag, vi åt frukost och sen började vi städa, skulle vara borta från stugan kl 11 så vi hade ganska bråttom. Men jag och natalie han endå gå upp till berget igen och ta lite kort :) 
 
Kom hem sen 20 över 2 och åt mat och nu sitter jag här :)

Nu kommer lite bilder från helgen ;D



Saknar


 
Vill ha sommaar!

..

Har inte skrivit på länge, har inte orkat..
Nu är det iallafall lov ;D Inte gjort något speciellt. Jenny sov över hos mig på måndagen och nästa dag gick vi och shoppade, köpte ett linne för 49 kr på hm, ett par solglasögon för 75 kr på glitter och Shampo och balsam ;P

Vaknade kl 11, gick upp kollade ett avsnitt på vänner, åt frukost och sen hjälpte jag mamma att städa lite.
Vet inte riktigt vad jag ska  göra idag, Kanske vara med kusinen men får se.  Orkar inte skiva mer :P

Pusshej<3


RSS 2.0