...

Hejhej:) Kom hem från Björkö idag, har varit där med 100% tonår, det va svin kul:) solade, tog kort och massa mer:)

I fredags var det sista dagen på praoen:/ ganska tråkigt, kommer  verkligen sakna det och alla barnen! kom hem kvart i 4. åt lite och sen började jag duscha och packa klart alla sakerna för vi skulle samlas kl 5 i hestra för att åka till björkö. resan tog ungefär 40 minuter till göteborg och sen 6 minuter på färjan och sen ungeför 20 minuter för att hitta stället :P

På kvällen så åt vi pizza, sjöng, hade ansiktsmask ocg gav varandra masage. Det va jätte mysigt :) Se gick vi och la oss runt halv 2. 

Lördan så gick vi till havet, solade där och några badade:) var ganska kalt i luften men det var endå skönt :) när vi kom till stugan så åt vi mat, någon sås och makaroner. sen körde vi några roliga lekar ute. senare på kvällen så gick jag och natalie upp på ett väldigt högt berg, var där ungefär 1 timma, vi tog lite kort och så på solnedgången mm ;)  Var väldigt mysigt. Senare på kvällen runt 9 så körde vi  något slags frågesport , var jätte kul, sen fikade vi vatten melon och winebröd. Var så trött sen på kvällen så gick och la oss kl 12.

Vaknade 9 idag, vi åt frukost och sen började vi städa, skulle vara borta från stugan kl 11 så vi hade ganska bråttom. Men jag och natalie han endå gå upp till berget igen och ta lite kort :) 
 
Kom hem sen 20 över 2 och åt mat och nu sitter jag här :)

Nu kommer lite bilder från helgen ;D



Kommentarer
Postat av: Heidi

siis du är verkligen bäst på att ta bilder :D älskar deej<3

2009-04-19 @ 22:44:59
URL: http://hejdilicious.blogg.se/
Postat av: Tonårsliv by Leonora - Rösta på veckans blogg!

Hoppas du haft en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-19 @ 22:48:09
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0